Maler Frederiksberg, med professionelle løsninger

Hos Malerfirmaet Staubo beskæftiger vi kun faglærte malere og malerlærlinge, så du er sikker på en håndværksmæssig korrekt løsning. Det betyder at du får et godt resultat, der kan holde i mange år. Vi rådgiver gerne om farver og materialevalg, til alle situationer og kan om nødvendigt hjælpe med kontakt til andre gode håndværkere på og nær Frederiksberg.

Vores kundekreds omfatter privatkunder, erhvervskunder, boligselskaber, forsikringsselskaber, offentlige institutioner, andels- og ejerforeninger, samt lejligheder med vedligeholdelseskonti.

Skriv til os på kontakt@malerstaubo.dk eller kontakt os på telefon 28 30 78 50 for en samtale og et godt tilbud på din maleropgave på Frederiksberg.

Afleveringsattest og garanti på maleropgaven

Ved afslutning af vores arbejde vil du modtage en afleveringsattest, hvori du kan se hvilke materialer der er anvendt og få gode råd til vedligeholdelse. Alle private opgaver vi løser er dækket af Danske Malermestres garantiordning.

Få en maler på Frederiksberg, der samler på glade kunder

Det vigtigste for os er at du får en løsning, som du er glad for, så du også kontakter Malerfirmaet Staubo ved din næste maleropgave. Vi lever af glade kunder, der anbefaler os. Hvis du er en tilfreds kunde vil vi sætte pris på en anbefaling på vores Google+, Facebook eller LinkedIn profiler.

Vi levere også maler arbejde på Nørrebro, læs mere om vores services