Privat

Om Malerfirmaet Staubo

Malerfirmaet Staubo er drevet og ejet af Christian Staubo Hansen og ligger i Øster Farimagsgade på Østerbro. Christian er udlært i 1998, har drevet virksomhed siden 2007 og har dermed mere end 15 års erfaring inden for branchen.

Vi er kvalitetsbevidste og omhyggelige, vi er omfattet af den femårige garantiordning hos Danske Malermestre, og vi er medlem af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug, som giver os den nyeste viden inden for malerbranchen. Vi er et pligtopfyldende malerfirma, som lægger vægt på aftaler, kvalitet, kundetilfredshed samt oprydning.

Gode sunde kunderelationer bygges på tillid og ærlighed. Det er et nøgleordene Malerfirmaet Staubo og afspejles i vores mål, nemlig altid at levere kvalitetsarbejde til tiden med fokus på kundens individuelle ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at vi altid leverer et professionelt og ansvarsbevidst stykke arbejde, så vores kunder, nye som gamle, får en positiv og god oplevelse hver gang!

Malerfirmaet Staubo kan altid hjælpe med farverådgivning samt materialevalg, så kunden altid får den bedste løsning.

Når arbejdet er færdiggjort, får du altid en afleveringsattest. I afleveringsattesten kan man læse om vedligeholdelse, så du kan beholde det flotte resultat længst mulig tid, samt få information om hvilke produkter der er anvendt og om kuløren på malingen.

I malerfirmaet Staubo går vi ikke på kompromis med kvalitet, vi leverer altid et godt stykke malerarbejde og sætter en ære i det gode håndværk.

Vi er et malerfirma, der kun beskæftiger faglærte malere og lærlinge, og vi er i stand til at løse alle former for malerarbejde samt større og mindre opgaver.

Vores kundekreds omfatter:

  • Privatkunder
  • Erhvervskunder
  • Boligselskaber
  • Forsikringsselskaber
  • Offentlige institutioner
  • Andels- og ejerforeninger
  • Lejebolig ved brug af vedligeholdelseskonti

Da vi har et rigtig godt netværk af andre håndværkere, kan vi tilbyde en totalentreprise, der omhandler eksempelvis tømrer/snedkerarbejde, murer, vvs, elektriker og gulvmand.

Vi udfører hovedsageligt maleropgaver for kunder i København K., Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Hellerup, Charlottenlund, Gentofte og Frederiksberg, men kommer naturligvis i hele Nordsjælland og i resten af områderne omkring København.