Maler til erhverv

Malerfirmaet Staubo er din lokale Maler til erhverv

Vi har flere års erfaring med deltagelse i større byggeprojekter. Vi garanterer professionel og rettidig kommunikation, overholdelse af tidsplaner og et godt samarbejde med andre håndværksfag, både på pladsen og i byggeledelsen.

Vi er specialiseret i renovering af bevaringsværdige facader og vinduer.

Søger du en professionel erhvervs maler? Så kan vi hjælpe! Malerfirma Staubo er nemlig din lokale autoriserede malermester og samarbejdspartner, og vi brænder efter at hjælpe dig i mål med dit malerprojekt!

Vi er et mellemstort malerfirma med focus på erhverv, der brænder for den gode kvalitet og service. Derfor er vi altid klar til at tilbyde vores kunder nogle ekstra gode tilbud på omhyggeligt og kvalitetsbevidst malerarbejde!

Vi tilbyder fx:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Altid maling til fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.
  • 100 pct. miljørigtigt malerarbejde

Når du gør forretninger med os, har du desuden fået en pligtopfyldende og ansvarlig samarbejdspartner, der altid møder til tiden og rydder pænt op efter sig selv – hver dag.

Din maler til erhverv

Vi klarer alt i malerarbejde for både private og erhverv

Gennem mange år i branchen har vi efterhånden opbygget et knowhow og en erfaring, som de færreste kan matche. Derfor klarer vi det meste – lige fra stort som småt malerarbejde for både private og erhverv til de sværeste specialopgaver, som vådrumsløsninger, effektmaling friser osv.

Vi har også et stort og bredt håndværkerbekendskab, der gør os i stand til at stå i spidsen for større entrepriser.

Men vi er ikke typerne, der forlader os på erfaringen. Derfor sørger vi løbende for at holde penslerne skarpe med efteruddannelser og kurser. Det har vi heldigvis haft rig mulighed for som medlem af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug.

Det er din garanti for, at vores service og rådgivning altid er up-to-date med den nyeste viden indenfor malerfaget!

Ring til os på tlf. 28 30 78 50, hvis du har brug for professionel maler! Vi ser frem til at hjælpe!