Malerfirma – Bagsværd

Søger du en dygtig Maler – Bagsværd? Så er du kommer til det rette sted! Malerfirmaet Staubo ApS er nemlig din lokale autoriserede malermester i 2880 Bagsværd!

Vi er et mellemstort Malerfirma – Bagsværd med passion for to ting: omhyggeligt og kvalitetsbevidst malerarbejde og god kundeservice. Derfor er vi altid klar til at give såvel vores privat- som erhvervskunder et skræddersyet tilbud på enhver maleropgave, uanset opgavens størrelse eller sværhedsgrad!

Vi tilbyder fx:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Altid maling til fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Du kan desuden vide dig helt sikker på at få 100 pct. miljørigtig malerservice hos os. Vi bruger nemlig udelukkende produkter med miljømærkerne Blomsten og Svanen eller naturmaling.

Det er ikke bare det bedste for miljøet, det er også det bedste for både dit og vores helbred!

Maler – Bagsværd

Få klaret stort som småt i malerarbejde hos Staubo

Hos Staubo har vi efterhånden mange år i branchen, hvor vi har opbygget en erfaring og et knowhow udover det sædvanlige. En erfaring, som vi løbende udbygger vha. efteruddannelser, kurser mm.

Derfor kan vi klare det meste – lige fra de sværeste specialopgaver, som effektmaling og friser, vådrumsløsninger m.fl., til at stå i spidsen for de største totalentrepriser. Vi tilbyder også professionel og gratis rådgivning om alt fra valg af farver og farvekombinationer til den helt rette type spartel.

Og hvis du har drømme eller ønsker, der ligger uden for vores kompetencefelt – ja, så er vi altid klar på en udfordring! Det beviste vores svende fx på et tidspunkt, hvor de indvilligede i at bodypainte en kunde (under skjult kamera)!

Kontakt os på tlf. 28 30 78 50, og få hjælp af en af vores dygtige malere i 2880 Bagsværd! Vi glæder os til at male for dig!