Malerfirma Ballerup

Brug for en professionel maler i Ballerup? Så er du kommet til det helt rette sted! Malerfirma Staubo er nemlig din lokale autoriserede malermester i 2750 Ballerup!

Vi er et mellemstort malerfirma Ballerup med en stor kærlighed til malerhåndværket og en passion for den gode kundeservice! Derfor er vi altid klar til at give et super skræddersyet tilbud på dit malerarbejde!

Vi tilbyder fx:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Fuld dækning
  • Miljørigtig service
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Vores princip om fuld dækning er en del af vores mission om at levere den bedst mulige kundeservice. Det indebærer, at vi altid sørger for, at malingen dækker helt – også selvom det kræver, at vi maler flere gange, end ordlyden siger i den oprindelige aftale!

Det gør vi glædeligt og uden merberegning!

Maler Ballerup

Få klaret alt i malerarbejde

Gennem mange år i branchen har vi opbygget en erfaring og et knowhow med alle malerfagets forskellige discipliner. Derfor kan vi klare alle opgaver, store som små, for både erhvervs- og privatkunder – lige fra spartling af de mindste huller til specialopgaver eller totalentrepriser!

Men vi er ikke typerne, der forlader os på erfaringen. Vha. løbende efteruddannelser sørger vi for at holde penslerne skarpe. Det sikrer, at vi kan tilbyde dig den bedst mulige service og rådgivning!

Og hvis du drømmer om noget helt specielt – ja, så er vi altid friske på en udfordring! Det beviste vores svende for nylig, da de indvilligede i at forsøge sig med bodypaint (under skjult kamera).

Skal vi sende en maler til 2750 Ballerup? Så ring på tlf. 28 30 78 50, og indhent et tilbud! Vi ser frem til at hjælpe dig!