Malerfirma Brønshøj

Søger du en kompetent maler i Brønshøj! Så behøver du heldigvis ikke søge længere! Malerfirma Staubo er nemlig din lokale autoriserede malermester i Brønshøj!

Maler Staubo er et mellemstort malerfirma i Brønshøj med en passion for kvalitet og service, der altid møder enhver opgave med den største omhyggelighed og kvalitetsbevidsthed. Uanset opgavens type og størrelse giver altid vi et super skræddersyet tilbud!

Vi tilbyder bl.a.:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Når du gør forretninger med os, kan du også vide dig helt sikker på, at vores service er 100 pct. miljørigtig. Vi bruger nemlig kun produkter med miljømærkerne Blomsten og Svanen, Danmarks officielle miljømærkninger! De seneste par år er vi også begyndt at bruge naturmaling i højere grad!

Naturmaling er maling som blandes efter olieemulsionsprincipperne, dvs. helt uden plast og skadelige opløsningsstoffer. Det er ikke bare det bedste for miljøet, men også for dit og vores helbred!

Maler Brønshøj – Vi klarer alt i malerarbejde

Gennem rigtig mange år i branchen har vi samlet en hel del knowhow og erfaring med alle malerfagets discipliner! Derfor kan vi også klare det meste – lige fra spartling af de mindste huller til effektmaling, vådrumsløsninger, filt, glasvæv osv.

Som medlem af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug har vi også haft rig adgang til den nyeste viden indenfor malerbranchen. Det sikrer, at vi altid kan yde den bedste service og rådgivning på markedet!

Og hvis du har særlige drømme og ønsker – ja, så er vi altid klar på en udfordring!

Overbevist om, at du skal have hjælp fra en af vores malersvende i 2700 Brønshøj? Så kontakt os på tlf. 28 30 78 50! Vi ser frem til at hjælpe dig!