Malerfirma Brøndby

Har du brug for professionel hjælp til maleropgaverne i Brøndby? Så er du kommet til det helt rette sted! Malerfirma Staubo ApS er nemlig din lokale autoriserede malermester i 2605 Brøndby!

Gennem flere år i branchen end godt er, har vi opbygget et stort knowhow og erfaring med en lang række af malerfagets discipliner – lige fra spartling af de mindste huller til de sværeste specialopgaver eller største entrepriser.

Uanset hvad du har brug for, og om du er privat- eller erhvervskunde, kan vi derfor altid tilbyde dig et skræddersyet tilbud på netop din opgave!

Vi tilbyder bl.a.:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Ovenstående er alt sammen led i vores mission om at skabe den højest mulige kundetilfredshed. Derfor er vi villige til at gå langt for vores kunder, hvad end det drejer sig om rådgivning ift. valg af farver eller farvekombinationer, eller der er tale om lidt af en udfordring.

Maler Brøndby

Maler i Brøndby med respekt for miljøet

En af kerneværdierne i vores firma er miljørigtighed. Derfor bruger vi kun produkter, der er forsynet med miljømærkerne Blomsten og Svanen. I løbet af de seneste år er vi også begyndt at bruge naturmaling i større grad.

Naturmaling har den fordel, at det blandes efter olieemulsionsprincipperne, helt uden plast eller opløsningsmidler. Det er langt bedre til at transportere fugten og giver dermed væggene bedre forudsætninger for at ånde. I sidste ende nedsætter det risikoen for at udvikle astma eller allergi.

Så har du brug for malerhjælp i 2605 Brøndby fra en kompetent, passioneret og ansvarlig maler? Så ring til os på tlf. 28 30 78 50, og få et godt tilbud! Vi ser frem til at hjælpe dig!