Malerfirma Dragør

Søger du en stærk samarbejdspartner til at klare malerarbejdet i 2791 Dragør? Så er du kommet til det helt rette sted! Malerfirma Staubo ApS er nemlig din lokale autoriserede malermester Dragør og samarbejdspartner!

Staubo er et mellemstort malerfirma Dragør med fokus på kvalitet og service. Derfor er vi altid klar til at tilbyde dig et super skræddersyet tilbud på lige præcis dit malerarbejde, stort som småt!

Vi tilbyder bl.a.:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.
  • Altid miljørigtig maling

Foruden ovenstående kan du selvfølgelig altid forvente, at vi er til mindst mulig gene og sørger for at rydde op efter os selv hver eneste dag, samt at vi overholder aftaler og altid kommer til tiden!

Maler Dragør – Altid den bedste rådgivning og service

Selvom vi efterhånden har rigtig mange år på bagen i malerbranchen, sørger vi løbende for at dygtiggøre os, så vi altid kan tilbyde dig den bedst mulige service! Derfor kan vi klare det meste – lige fra spartling af de mindste huller til at stå i spidsen for de helt store totalentrepriser!

Som medlem af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug har vi desuden haft rig mulighed for at indhente den nyeste viden indenfor malerfaget. Det sætter vi stor pris på, for det betyder, at vi kan yde dig den bedst mulige service og rådgivning, fx. om valg af farver og farvekombinationer!

Skal vi sende en maler til din adresse i 2791 Dragør? Så ring til os på tlf. 28 30 78 50, og indhent et skræddersyet tilbud på din opgave! Vi ser frem til at male for dig!