Malerfirma Espergærde

Vil du gerne have sat et professionelt finish på dit malerprojekt? Så er hjælpen ikke langt væk! Malerfirma Staubo er nemlig din lokale autoriserede malermester i Espergærde!

Vi er et mellemstort malerfirma Espergærde med en stor passion for kvalitet og god kundeservice. Derfor stræber vi altid efter at tilbyde vores kunder, privat såvel som erhverv, lidt mere end konkurrenterne!

Vi tilbyder fx:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Altid maling til fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Du kan desuden vide dig helt sikker på at få 100 % miljørigtig service, når du gør forretninger med os! Vi bruger nemlig udelukkende produkter med miljømærkerne Blomsten og Svanen eller naturmaling.

Miljørigtighed er nemlig en helt central del af vores virksomhedsidentitet

Maler Espergærde

God kvalitet og service altid i højsædet

I modsætning til mange andre dele af et byggeprojekt er malerarbejdet nok det mest synlige stykke arbejde overhovedet. Et godt malerarbejde kan med andre ord få et mislykket projekt til at fremstå vellykket og omvendt!

Derfor har vi stor respekt for og kærlighed til maler faget og går altid super omhyggeligt og kvalitetsbevidst til maleropgaven, uanset om du blot skal have spartlet nogle huller eller om der er tale om en svær specialopgave! Som medlem af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug har vi heldigvis de bedste forudsætninger for at tilbyde den bedste rådgivning og service!

I kraft af et stort og bredt håndværkerbekendtskab har vi også stået i spidsen for en række totalentrepriser med stor succes!

Kontakt os på tlf. 28 30 78 50, og få hjælp fra en af vores dygtige malere i 3060 Espergærde! Vi glæder os til at male for dig!