Malerfirma Gentofte

Har du malerarbejde der skal klares i Gentofte? Så er Malerfirma Staubo ApS din lokale malermester og samarbejdspartner!

Vi er et mellemstort malerfirma Gentofte med en passion for to ting: kvalitet og service! Derfor er vi altid klar til at tilbyde dig et skræddersyet tilbud på din maleropgave, uanset om du er privat eller erhverv, bare skal have spartlet et par huller eller klaret en svær specialopgave eller stor entreprise!

Fx tilbyder vi:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Derudover kan du vide dig helt sikker på at få 100 pct. miljørigtigt malerarbejde, når du gør forretninger med os. Vi bruger nemlig kun produkter med miljømærkerne Blomsten og Svanen eller naturmaling!

Det er nemlig ikke bare det bedste for miljøet, men også for både dit og vores helbred!

Maler Gentofte

Altid den bedste kundeservice hos Maler Staubo

Når du gør forretninger med os, har du fået en samarbejdspartner, der er sig sit ansvar bevidst og som har fokus på din tilfredshed! Derfor rydder vi altid pænt op efter os selv, og vi sørger for at møde til tiden!

Som medlem af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug har vi desuden rig adgang til den nyeste viden indenfor branchen. Derfor kan vi altid tilbyde dig den bedste og mest up-to-date rådgivning om alt fra valg af farver og farvekombinationer til valg af spartel ift. en specifik overflade!

Og hvis du har nogle atypiske drømme eller ønsker – ja, så er vi altid klar på en udfordring! Fx. indvilligede vores svende en dag i at forsøge sig med bodypainting, fordi en kunde bad om det (under skjult kamera)

Kontakt os på tlf. 28 30 78 50 – så sender vi hurtigt en af vores omhyggelige og kvalitetsbevidste malere hjem til dig i 2820 Gentofte!