Malerfirma Glostrup

Skal du have malerarbejde udført i Glostrup? Så er Malerfirma Staubo ApS din lokale autoriserede malermester!

Staubo er et mellemstort malerfirma Glostrup med en passion for kvalitet og kundeservice. Derfor er vi altid klar til at tilbyde dig et super, skræddersyet tilbud på stort som småt malerarbejde i 2600 Glostrup!

Uanset om du er privat eller erhverv, tilbyder vi bl.a.:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

I firmaet har vi også en meget streng miljøpolitik. Derfor bruger vi kun produkter forsynet med miljømærkerne Blomsten og Svanen, Danmarks officielle miljømærkninger. På det seneste er vi også begyndt at bruge naturmaling.

Det er nemlig ikke kun det bedste for miljøet, men også for både dit og vores helbred!

Maler Glostrup

Få klaret alt i malerarbejde, omhyggeligt og kvalitetsbevidst

Gennem årene har vi samlet en del erfaring, og vi sørger løbende for at dygtiggøre vores svende vha. efteruddannelser. På den måde kan vi sikre, at vi altid kan yde den bedst tænkelige service på markedet!

Det betyder også, at vi har knowhow til at klare det meste – lige fra at spartle de mindste huller til effektmaling eller de største totalentrepriser.

Og hvis der er noget, vi ikke lige umiddelbart har prøvet før – ja, så er vi ikke blege for en udfordring! Det har vores svende demonstreret ved flere lejligheder, fx. da en atypisk kunde en dag spurgte, om hun kunne få klaret en omgang bodypainting (under skjult kamera)!

Skal vi sende en maler hjem til dig i 2600 Glostrup? Så kontakt vores kontor på Øster Farimagsgade på Østerbro i København på tlf. 28 30 78 50, og få et godt tilbud! Vi glæder os til at hjælpe dig!