Malerfirma Hørsholm

Vil du gerne have professionel og kvalitetsbevidst malerarbejde i Hørsholm? Så er du kommet til det rette sted! Malerfirma Staubo  er nemlig din lokale autoriserede malermester og samarbejdspartner!

Vi er et mellemstort malerfirma Hørsholm bestående af faglærte svende og lærlinge. Fælles for os alle, lærling som mester, er, at vi brænder for malerhåndværket og den gode kundeservice! Derfor er vi altid klar til at give dig et skræddersyet tilbud på dit malerprojekt, uanset størrelse eller karakter!

Vi tilbyder fx:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Altid maling til fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Du kan desuden vide dig sikker på at få 100 % miljørigtig service, når du hyrer os til malerarbejdet! Vi bruger nemlig udelukkende produkter med miljømærkerne Blomsten og Svanen eller naturmaling!

Det er ikke kun for miljøets skyld, men lige så meget for at sikre både dit og vores gode helbred.

Maler Hørsholm

Alt i malerarbejde til privat og erhverv, kvalitetsbevidst og omhyggeligt

Vi har efterhånden en del års erfaring i maler branchen, hvor vi har opbygget erfaring og knowhow med de fleste af malerfagets discipliner.

Som mangeårigt medlem af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug har vi desuden haft rig mulighed for at efteruddanne os. Det er vi rigtig glade for, for det betyder, at vi altid kan tilbyde den bedst mulige service og rådgivning med udgangspunkt i den nyeste viden indenfor malerfaget!

Det betyder også, at vi kan klare det meste – lige fra de sværeste specialopgaver til de største totalentrepriser! Og hvis du har særlige drømme og ønsker – ja, så er vi altid klar på en udfordring!

Kontakt os på tlf. 28 30 78 50, og indhent et godt tilbud på dit malerarbejde! Vi sender hurtigt en af vores dygtige malere hjem til dig i 2970 Hørsholm!