Malerfirma Holte

Søger du en maler i Holte? Så er du kommet til det helt rette sted! Malerfirma Staubo er nemlig din lokale autoriserede malermester!

Staubo er et mellemstort malerfirma Holte, der brænder for omhyggeligt og kvalitetsbevidst malerarbejde og god kundeservice. Vi klarer det meste i malerarbejde og kan altid give et skræddersyet tilbud på netop din maleropgave, stor som lille!

Vi tilbyder bl.a.:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Altid maling til fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.
  • 100 pct. miljørigtigt malerarbejde

Foruden ovenstående går vi rigtig meget op i at rydde op efter os selv – hver dag – så vi er til mindst mulig gene for dig! Vi gør også en dyd ud af at overholde aftaler og ud af at møde til tiden.

Maler Holte

Maler Staubo har knowhow og erfaring til at klare det meste

Gennem mange år i malerbranchen har vi opbygget en erfaring og et knowhow, som de færreste af vores konkurrenter kan matche. Det betyder, at vi kan klare de fleste opgaver – lige fra de sværeste specialopgaver som effektmaling og friser, vådrumsløsninger m.fl. til at stå i spidsen for de største totalentrepriser.

Og hvis du alligevel har en opgave eller nogle særlige drømme og ønsker, vi ikke umiddelbart har erfaringer med – ja, så er vi altid klar på en udfordring! Fx. gik vores svende på et tidspunkt med til at bodypainte en kunde (under skjult kamera), hvilket meget vel illustrerer, hvor langt vi er villige til at gå for vores kunder!

Skal vi sende en af vores dygtige malere til din adresse i 2840 Holte? Så kontakt os på tlf. 28 30 78 50 – vi ser frem til at hjælpe dig!