Malerfirma Hornbæk

Har du brug for professionel malerassistance i Hornbæk? Så er du kommet til det rette sted! Malerfirma Staubo ApS er nemlig din lokale autoriserede malermester og samarbejdspartner!

Vi er et omhyggeligt og pligtopfyldende malerfirma Hornbæk med faglærte svende og lærlinge, som lægger vægt på aftaler, kvalitet og kundetilfredshed. Uanset om du er privat eller erhverv, er vi altid klar til at tilbyde dig et skræddersyet tilbud på din maleropgave, stor som lille!

Vi tilbyder fx:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Altid maling til fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Derudover garanterer vi den mest miljørigtige malerservice. Vi maler nemlig kun med produkter med miljømærkerne Blomsten og Svanen eller naturmaling.

Det er nemlig en vigtig del af vores princip om miljørigtighed. Først og fremmest for miljøets skyld, men så sandelig også for at garantere dit og vores gode helbred.

Maler Hornbæk

Vi klarer alt i maler arbejde for både private og erhverv

Vi har efterhånden mange år på bagen i malerbranchen, hvor vi har opbygget erfaring med langt det meste inden for malerfaget. Vi ved fx., hvor vigtigt det er for dig at holde trappearealerne frie, så derfor sørger vi for at rydde pænt op efter os selv – hver dag.

Igennem mange år har vi også arbejdet for boligforeninger, hvor vi har lært betydningen af punktlighed og overholdelse af tidsplaner, ligesom vi er blevet bedre og bedre til at rådgive om, hvilken type maling og behandling der giver det flotteste og mest holdbare resultat. Sidstnævnte særligt i kraft af vores medlemskab af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug, der har givet os adgang til den nyeste viden indenfor malerfaget.

Vi er kort sagt en rutineret, stærk og pligtopfyldende samarbejdspartner til dit malerprojekt, uanset hvad du har brug for.

Kontakt os på tlf. 28 30 78 50, hvis du vil have professionel hjælp til malerarbejdet i 3100 Hornbæk! Vi ser frem til at høre fra dig!