Malerfirma Humlebæk

Har du brug for en dygtig maler i Humlebæk? Så er du kommet til det helt rette sted! Malerfirma Staubo ApS er nemlig din lokale autoriserede malermester!

Staubo er et omhyggeligt og pligtopfyldende malerfirma Humlebæk, der består af faglærte svende og lærlinge. Vi går op i god kvalitet og service og står altid klar til at give dig et skræddersyet tilbud på dit malerprojekt, stort som lille!

Vi tilbyder fx:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Altid maling til fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Vi garanterer desuden 100 % miljørigtigt malerarbejde. Miljørigtighed er nemlig en vigtig del af vores identitet, og derfor bruger vi udelukkende produkter med miljømærkerne Blomsten og Svanen eller naturmaling.

Det er både det bedste for miljøet og for dit og vores helbred!

Maler Humlebæk

Vi klarer alt i maler arbejde for både private og erhverv

Gennem mange år i branchen har vi opbygget et stort knowhow og erfaring med malerfagets forskellige discipliner. En erfaring, som vi løbende udbygger vha. efteruddannelser, kurser osv.

Derfor kan vi klare det meste – lige fra store som små maleropgaver for private og erhverv til de sværeste specialopgaver, fx. vådrumsløsninger eller effektmaling! I kraft af et stort og bredt håndværkerbekendtskab har vi også stået i spidsen for flere totalentrepriser med stor succes!

Uanset, hvad vi skal hjælpe dig med, kan du være sikker på at få en omhyggelig og pligtopfyldende samarbejdspartner, der rydder op efter sig selv, overholder aftaler og altid møder til tiden!

Ring til os på tlf. 28 30 78 50 – så sender vi lynhurtigt en maler til 3050 Humlebæk! Vi ser frem til at hjælpe dig!