Malerfirma Hvidovre

Søger du en professionel maler i Hvidovre? Så kan vi hjælpe dig! Malerfirma Staubo ApS er nemlig din lokale autoriserede malermester i 2650 Hvidovre!

Staubo er et mellemstort malerfirma Hvidovre med en passion for god kundeservice og kvalitet! Derfor er vi altid klar til at give dig et super skræddersyet tilbud på malerarbejdet, uanset om du er privat- eller erhvervskunde!

Vi tilbyder bl.a.:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Miljørigtighed er desuden en helt central del af vores virksomhedsidentitet. Derfor bruger vi kun produkter med miljømærkerne Blomsten og Svanen, Danmarks officielle miljømærkninger, eller naturmaling!

Det er ikke kun det bedste for miljøet, men også for dit og vores helbred på såvel lang som kort sigt.

Maler Hvidovre

Altid omhyggeligt og kvalitetsbevidst malerarbejde

Gennem rigtig mange år i branchen har vi samlet erfaring og knowhow til at klare de fleste discipliner indenfor malerfaget – lige fra udfyldning af de mindste huller til de sværeste specialopgaver eller totalentrepriser!

Men vi er ikke typerne, der hviler på erfaringen. Derfor sørger vi løbende for at dygtiggøre os vha. efteruddannelser og kurser. Det sikrer, at vores svende altid er i stand til at yde den bedste rådgivning om alt fra valg af farver og farvekombinationer til den helt rette type spartel til en specifik overflade.

Vi er heller ikke typerne, der løber fra en udfordring. Fx har vores svende bevist, at de også klarer en omgang bodypaint, hvis du beder om det. For sådan er det hos Staubo: vi gør alt for kunderne!

Skal du have maler assistance til 2650 Hvidovre? Så kontakt os på tlf. 28 30 78 50 – vi glæder os til at hjælpe!

You may need to find more affordable university term paper writer in case you’re trying to finish your homework for school. Though it can be tempting to attempt writing tasks by cover page for term paper yourself but cheaters are often arrested. A low-cost university term paper writer could help you get to the deadline but without risking marks.