Malerfirma Ishøj

Skal du have professionel malerassistance til et projekt i Ishøj? Malerfirma Staubo ApS er nemlig din lokale malermester i 2635 Ishøj!

Hos Maler Staubo lever og ånder vi for den gode kundeservice og kundetilfredsheden! Derfor har vi udarbejdet en forretningsmodel, der bygger på lutter fordele til dig, og som tager udgangspunkt i en filosofi om, at ‘ingen udfordring er for stor’.

Fx tilbyder vi:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Foruden ovenstående kan du altid vide dig sikker på, at du får 100 pct. miljørigtigt malerarbejde, når du gør forretninger med os! Vi bruger nemlig kun produkter med miljømærkerne Blomsten og Svanen, Danmarks officielle miljømærkninger, og de seneste år er vi også begyndt at bruge naturmaling.

Det er ikke kun for miljøets skyld, men også fordi det er det bedste for både dit og vores helbred!

Maler Ishøj

Vi klarer Maler arbejde i Ishøj stort som småt for både private- og erhvervskunder!

Gennem flere år i branchen end godt er, har vi opbygget en erfaring, som de færreste af vores konkurrenter kan matche. En erfaring, som vi løbende sørger for at udbygge vha. efteruddannelser og kurser. På den måde kan vi være sikre på, at vi altid har knowhow til at tilbyde de bedste løsninger.

Derfor kan vi også klare det meste – lige fra spartling af de mindste huller til specialopgaver som effektmaling eller glasvæv. I kraft af et bredt håndværkerbekendtskab har vi også stået i spidsen for en række totalentrepriser med stor succes!

Så skal en af vores malersvende hjælpe dig med malerarbejdet i 2635 Ishøj? Så kontakt os på tlf. 28 30 78 50, og få et godt tilbud! Vi glæder os til at hjælpe dig!