Malerfirma Kastrup

Skal du have udført omhyggeligt og kvalitetsbevidst malerarbejde i Kastrup? Så er Malerfira Staubo din lokale autoriserede malermester Kastrup og helt rette samarbejdspartner!

Vi er et mellemstort malerfirma Kastrup, der tager god kundeservice seriøst. Derfor maler vi altid til fuld dækning, sørger for at rydde pænt op efter os selv – hver dag – og respekterer punktlighed og overholdelse af tidsplaner!

Uanset om du er privat eller erhverv, blot skal have maler en dørkarm eller klaret de helt store lokaler, kan vi også altid tilbyde et super skræddersyet tilbud på netop din maleropgave!

Hos os får du bl.a..:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Du kan desuden være sikker på at få den mest miljørigtige service på markedet, når du gør forretninger med os. Vi bruger nemlig kun produkter med miljømærkerne Blomsten og Svanen eller naturmaling!

Maler Kastrup

Vi har knowhow og erfaring med det meste indenfor malerfaget

Vi har opbygget stor erfaring og et knowhow som få gennem rigtig mange år i maler branchen. Derfor klarer vi også det meste – lige fra spartling af de mindste huller til de sværeste specialopgaver!

I kraft af et stærkt og bredt håndværkerbekendtskab i 2770 har vi desuden stået i spidsen for en del totalentrepriser med stor succes!

Og hvis du har nogle atypiske drømme og ønsker til malerarbejdet, skal du ikke være bleg for at kontakte os – vi er nemlig altid klar på en udfordring! Det beviste vores svende på et tidspunkt, hvor de indvilligede i at forsøge sig med bodypainting, fordi en kunde bad om det (under skjult kamera)!

Skal vi give et godt tilbud på din maleropgave i 2770 Kastrup? Så ring til os på tlf. 28 30 78 50 – vi ser frem til at male for dig!