Malerfirma Klampenborg

Søger du professionel hjælp til malerarbejdet i Klampenborg? Så er Malerfirma Staubo ApS din lokale autoriserede malermester og samarbejdspartner!

Staubo er et mellemstort malerfirma Klampenborg med stor respekt for malerhåndværket og en passion for den gode kundeservice.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Altid maling til fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning om alt fra farvevalg til farvekombinationer eller spartel
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Malerarbejdet vil altid være det synlige resultat af anstrengelserne ved ethvert byggeprojekt, og derfor går vi altid til enhver opgave med den største omhyggelighed og kvalitetsbevidsthed.

Når du gør forretninger med os, får du derfor en seriøs samarbejdspartner som altid rydder op efter sig og som sætter en ære i at overholde aftaler, mødetider og tidsfrister!

Maler Klampenborg

Knowhow og erfaring til at klare alt i maler arbejde, stort som småt

Gennem rigtig mange år i branchen har vi indsamlet knowhow og erfaring med alt lige fra de mindste dørkarme til de sværeste specialopgaver eller totalentrepriser. Et knowhow og en erfaring, som vi løbende sørger for at udbygge og forbedre vha. efteruddannelser og kurser.

Sidstnævnte har vi heldigvis haft rig mulighed for som medlem af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug.

Derfor kan vi altid garantere en rådgivning og service, der tager udgangspunkt i den nyeste viden indenfor malerfaget!

Du kan desuden altid være sikker på at få 100 pct. miljørigtigt malerhåndværk, hvis du hyrer os til jobbet. Vi bruger nemlig udelukkende produkter med miljømærkerne Blomsten og Svanen eller naturmaling.

Kontakt os på tlf. 28 30 78 50 – så sender vi lynhurtigt en maler til 2930 Klampenborg! Vi glæder os til at male for dig!