Malerfirma Måløv

Skal du have professionel malerhjælp i Måløv? Så kan du få et super skræddersyet tilbud på alt i kvalitetsmalerarbejde hos Malerfirma Staubo, din lokale autoriserede malermester i 2760 Måløv!

Staubo er et mellemstort malerfirma Måløv med en stor passion for den gode kundeservice og kvalitet. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, bare skal have udfyldt nogle huller i væggen eller klaret den helt store totalentreprise – ja, så kan vi give et super tilbud med en række fordele, bl.a.:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Foruden ovenstående kan du også være sikker på altid at få den mest miljørigtige malerservice, når du gør forretninger med os. Vi bruger nemlig kun produkter forsynet med miljømærkerne Blomsten og Svanen eller naturmaling.

Det er ikke kun for miljøets skyld, men også for at sikre dit og vores gode helbred!

Maler Måløv

Knowhow og erfaring med alt i malerarbejde

Gennem en del år i branchen, flere end vi bryder os om at tænke på, har vi opbygget en erfaring og et knowhow, som de færreste af vores konkurrenter kan matche. Et knowhow, som vi løbende sørger for at pleje vha. efteruddannelser, kurser o.l.

På den måde kan vi være helt sikre på, at vi altid kan tilbyde dig den bedst tænkelige rådgivning. Fx om alt fra valg af farver til farvekombinationer eller valg af spartel ift. en specifik overflade.

Og hvis du har en atypisk forespørgsel, som måske ligger i periferien af den almindelige malermesters kompetencer – ja, så er vi altid klar på en udfordring! Det beviste vores svende på et tidspunkt, hvor de indvilligede i at forsøge sig med bodypainting (under skjult kamera)!

Skal vi sende en maler til 2760 Måløv? Så ring på tlf. 28 30 78 50, og få et tilbud! Vi glæder os til at hjælpe dig!