Malerfirma Østerbro

Hos Malerfirmaet Staubo finder du faglærte malere, der giver en maler løsning du kun kan være tilfreds med. Vi rådgiver gerne om materialevalg og farver. Som en del af Københavns Malerlaug er vi opdateret på de nyeste tendenser og som medlem af Danske Malermestre er du dækket af foreningens garantiordning.

Ved behov for mere end en maler, så kan vi hjælpe med kontakter til andre gode håndværkere der arbejder på Østerbro.

Beskriv opgaven på en mail til kontakt@malerstaubo.dk eller ring til 28 30 78 50 for et godt tilbud på en maler til Østerbro.

Maler Østerbro

Ved afslutningen af en maleropgave får du en afleveringsattest, der både indeholder en liste over de materialer der er anvendt, samt gode råd om vedligeholdelse. Derved sikres du en løsning der holder.

Vi bestræber os på primært at anvende kvalitetsprodukter med svanemærket. Det sikrer vi gode arbejdsforhold for vores malere og at du får en løsning uden sundhedsskadelige stoffer, når vi maler på Østerbro. Vi er også leveringsdygtige i naturmaling, hvis det er hvad du ønsker.

Et malerfirma der ikke går på kompromis

Med Malerfirmaet Staubo får du en kompromisløs løsning til en god pris. Alle malere er faglærte eller malerlærlinge, som kender de rigtige teknikker og har styr på alle facetter af deres arbejde. Aftaler er noget der holdes og kundetilfredshed er målet.

Vi ser frem til at være din maler på Østerbro og levere et resultat du bliver glad for. Hvis du har behov for en maler på Frederiksberg, står vi også til rådighed.