Malerfirma storkøbenhavn

Vil du gerne undgå helligdage og klatter på selvtilliden? Så er du kommet til det helt rette sted! Malerfirma Staubo ApS er nemlig din lokale malermester i storkøbenhavn!

Uanset om du skal have klaret maling som led i en stor erhvervsentreprise, eller bare skal have fyldt nogle huller i væggen, kan vi skræddersy et fantastisk tilbud til dig! Og altid med en række rare fordele, bl.a.:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Vi klarer alt fra standard maleropgaver til både private og erhverv til specialopgaver, fx effektmaling, glasvæv og filt og rådgiver uforpligtende om alt fra valg af farver og farvekombinationer til valg af spartel ift. overfladen!

Vi klarer store som små maleropgaver i storkøbenhavn og meget, meget mere

I firmaet går vi op i to ting: kvalitetsarbejde og kundetilfredshed. Og vi er villige til at gå rigtig langt for vores kunder! Det illustrerede vores svende ganske godt for nylig, hvor de blev sat på en lille prøve!

Og selvom vi gennem årene har opbygget et ganske stort knowhow med malerarbejdet, hviler vi på ingen måde på erfaringen. Derfor sørger vi løbende for at dygtiggøre os vha. efteruddannelser, så vores svende altid kan give dig den mest kompetente service og rådgivning!

Skal vi sende en af vores svende hjem til dig i storkøbenhavn? Eller har du spørgsmål vedr. vores service? Så  kontakt os på tlf. 28 30 78 50! Vi ser frem til at høre fra dig!