Malerfirma Værløse

Har du brug for omhyggelig og kvalitetsbevidst professionel malerhjælp i Værløse? Så kan vi hjælpe dig! Malerfirma Staubo ApS er nemlig din lokale autoriserede malermester og samarbejdspartner til dit malerprojekt!

Vi er et mellemstort malerfirma Værløse, som brænder for kvalitetsarbejde og kundeservice. Derfor går vi til enhver opgave, stor som lille, med den største omhyggelighed og kvalitetsbevidsthed og tilbyder altid lidt ekstra, fx:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Altid maling til fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning
  • 100 pct. miljørigtig malerservice

Når du gør forretninger med os, får du desuden en samarbejdspartner, der rydder op efter sig selv, møder til tiden og altid overholder aftaler.

At være ansvarlige og pligtopfyldende er nemlig en vigtig del af vores virksomhedsidentitet.

Maler Værløse

Altid omhyggeligt og kvalitetsbevidst malerarbejde

Hos Maler Staubo har vi en stor kærlighed og passion for malerfaget. I modsætning til mange andre håndværksfag er malerarbejdet nemlig det synlige resultat af anstrengelserne ved ethvert byggeprojekt.

Derfor er vi altid ekstremt omhyggelige og detaljefikserede, når vi går til en opgave – det gælder, uanset, om du bare skal have malet en dørkarm i privaten eller klaret alle firmaets lokaler.

Uanset, hvad du har brug for i malerarbejde, kan vi hjælpe dig. Vi har erfaring og knowhow med det meste – lige fra de sværeste specialopgaver til at stå i spidsen for store totalentrepriser. Som medlem af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug kan vi desuden garantere, at vores rådgivning og service altid er 100 pct. up to date med den nyeste viden indenfor malerfaget.

Ring til os på tlf. 28 30 78 50, og få hjælp fra en af vores dygtige malere i 3500 Værløse! Vi glæder os til at hjælpe dig med dit malerprojekt!