Malerfirma Valby

Når du vælger Malerfirmaet Staubo, til din maleropgave i Valby, får du en kvalitetløsning til en god pris. Din maler er fagudlært og kender derfor sit håndværk. Vi går ikke på kompromis, hvorfor alle private opgaver kan dækkes af Danske Malermestres garantiordning.

Farvevalg og materialevalg hjælper vi gerne med. Er der behov for mere end en maler, så kan vi hjælpe med kontakt til andre gode håndværkere nær Valby.

Beskriv din opgave på telefon 28 30 78 50 eller på mail til kontakt@malerstaubo.dk for at blive kontaktet af en maler Staubo.

En maler der tænker i miljø og vedligeholdelse

Vi anvender primært kvalitetmaterialer med svanemærket. Det gør vi både for din skyld, for miljøet og for at skabe et bedre arbejdsmiljø for vores malere, da vi med dette valg kan reducere mængden af skadelige stoffer betragteligt.

Når opgaven er fuldført får du en afleveringsattest, hvor du altid kan få klarhed over hvilke produkter der er anvendt, samt hvordan du vedligeholder det malede for lang levetid.

Klare aftaler giver glade maler kunder

Hos Malerfirmaet Staubo lever af at holde vores aftaler. Det at vi er pligtopfyldende og kvalitetsbevidste er med til at sikre at vi opnår det vigtigste mål, kundetilfredshed.

Vi ser frem til at løse din maleropgave i Valby og håber at du efterfølgende vil anbefale os til venner og kollegaer.

Din lokale maler i København, læs mere om vores produkter og services.