Malerfirma Vallensbæk

Har du brug for professionelt malerarbejde i Vallensbæk? Så kan vi hjælpe dig! Malerfirma Staubo ApS er nemlig din lokale autoriserede malermester i 2625 Vallensbæk.

Staubo er et mellemstort malerfirma Vallensbæk, der sætter kundeservice og kvalitet højere end de fleste. Derfor kan du altid få et super skræddersyet tilbud hos os med en række fordele hos os – uanset om du er erhvervs- eller privatkunde!

Vi tilbyder fx:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • 100 pct. miljørigtig malerservice
  • Fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Princippet om fuld dækning er en del af vores vision om kundetilfredshed.

Det indebærer, at vi aldrig gør noget ‘halvt færdigt’, uanset hvad der står i aftalen. Hvis malingen ikke dækker første eller anden gang – ja, så maler vi bare tredje eller fjerde gang! Selvfølgelig uden merberegning!

Maler Vallensbæk

Vi klarer såvel store som små maler opgaver

Gennem årene har vi indsamlet en hel del erfaring med en lang række af malerfagets discipliner. En viden, som vi løbende sørger for at udbygge vha. efteruddannelser, så vi altid er i stand til at yde den bedst tænkelige service på markedet!

Derfor kan vi også klare det meste – lige fra spartling af de mindste huller til de sværeste specialopgaver. Ja, hvis du beder om det, klarer vi oven i købet bodypaint – det illustrerede vores svende på et tidspunkt under skjult kamera.

I kraft af et stort og bredt håndværkerbekendtskab, har vi også stået i spidsen for en række totalentrepriser med stor succes.

Så skal du have klaret malerarbejdet af en omhyggelig og kvalitetsbevidst maler i 2625 Vallensbæk? Så kontakt os på tlf. 28 30 78 50! Vi ser frem til at hjælpe dig!