Malerfirma Vedbæk

Vil du gerne have succes med dit malerprojekt? Så er hjælpen ikke langt væk! Malerfirma staubo er nemlig din lokale autoriserede malermester i Vedbæk.

Staubo er et mellemstort malerfirma Vedbæk med faglærte svende og lærlinge, der alle som én brænder for malerhåndværket og den gode kundeservice. Derfor tilbyder vi altid såvel vores privat- som erhvervskunder lidt ekstra, fx:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Altid maling til fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.

Foruden ovenstående kan du naturligvis altid vide dig sikker på, at vi sørger for at rydde op efter os selv, samt at vi respekterer aftalen og møder til tiden!

Maler Vedbæk

Altid miljørigtig og kvalitetsbevidst malerservice

Vi har efterhånden en del år på bagen i maler branchen, hvor vi har suget erfaring og knowhow til os fra en lang række af malerfagets discipliner. Erfaring og knowhow, som vi har haft rig mulighed for at udbygge som medlem af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug.

Derfor kan vi klare det meste – lige fra de sværeste specialopgaver til de største entrepriser. Og hvis du har nogle særlige ønsker eller drømme, er vi heller ikke typerne, der siger nej til en udfordring! Det er fx. ikke længe siden, vores svende indvilligede i at bodypainte en kunde (under skjult kamera).

Når du gør forretninger med os, kan du også vide dig sikker på at få 100 pct. miljørigtig service. Vi bruger nemlig kun produkter med miljømærkerne Blomsten og Svanen eller naturmaling!

Kontakt os på tlf. 28 30 78 50 – så sender vi hurtigt en af vores dygtige malere til 2950 Vedbæk! Vi ser frem til at male for dig!