Malermester København

Søger du en dygtig malermester i København, der kan hjælpe dig med dit malerprojekt? Så er du kommet til det rette sted! Malermester Staubo er nemlig din lokale autoriserede malermester og samarbejdspartner!

Vi er et mellemstort malerfirma med stor passion for kundeservice og kvalitet. Derfor er vi altid klar til at give dig et ekstra godt tilbud på førsteklasses malerarbejde – uanset om du er privat, erhverv, boligforening eller noget helt fjerde!

Vi tilbyder fx:

  • Mulighed for totalentrepriser og specialopgaver
  • Altid maling til fuld dækning
  • Gratis professionel rådgivning
  • Garanti vha. Danske Malermestres Garantiordning.
  • 100 pct. miljørigtigt malerarbejde

Det er desuden en væsentlig del af vores virksomhedsidentitet at være ansvarlige og pligtopfyldende. Derfor kan du altid være sikker på, at vi møder til tiden, overholder aftaler og tidsplaner, samt at vi rydder op efter os selv – hver dag!

Altid omhyggeligt og kvalitetsbevidst malermester arbejde

Malerarbejdet er det synlige resultat af anstrengelserne ved ethvert byggeprojekt. Det er med andre ord vigtigere end som så.

Derfor går vi altid ekstremt omhyggeligt og kvalitetsbevidst til enhver opgave – uanset om du så bare skal have malet dørkarmen i privaten eller klaret alle firmaets lokaler. Vi er desuden medlem af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug, der giver os rig adgang til den nyeste viden indenfor malerfaget.

Det sikrer, at vi altid har knowhow og erfaring til at klare enhver opgave – lige fra de sværeste specialopgaver til de største totalentrepriser. Men det er også din garanti for at få den mest up-to-date rådgivning og service.

Skal vi hjælpe dig med malerarbejdet i København? Så ring til os på tlf. 28 30 78 50, og få et stærkt tilbud! Vi ser frem til at hjælpe!