Maling af trappeopgang – Amager

Professionel maling og renovation af trappeopgange på Amager

Trænger din trappeopgang på Amager til en opløftning? Så er du kommet til det rette sted – Malerfirma Staubo Amager er nemlig din lokale autoriserede malermester.

Gennem årtier i branchen har vi malet og renoveret hundredvis af trappeopgange. Når du gør forretninger med os, er du derfor garanteret en trappeopgang på Amager, der holder sig flot og sikker mange år ud i fremtiden.

Din samarbejdspartner i stort og småt

Hos Staubo ApS råder vi over knowhow og erfaring til at løse enhver opgave relateret til din trappeopgang. Vi klarer alt fra slibning, lakering og belægning med linoleum på trapperne i din trappeopgang til spartling af loft og vægge og maling af samme. Alle vores malere er faguddannede og bliver løbende holdt skarpe på deres faglighed med kurser, ligesom vi lægger en ære i at tage lærlinge ind og lære dem om malerfaget

Hvis du har brug for en totalentreprise i forbindelse med din Maling af trappeopgang på Amager, er vi også det rette valg. Vi samarbejder med udvalgte firmaer fra de andre håndværksfag, der er vante til at arbejde under vores entreprenørmandskab. Derfor kan vi garantere et arbejdsforløb uden irriterende forsinkelser eller ubehagelige ekstraregninger.

Kontakt Malerfirmaet Staubo for en pris af renovation af Jeres trappeopgang på Amager

Kontakt os og få en uforpligtende tilbud på renovation og maling af dine hovedtrapper, trappeopgange og/eller køkkentrapper på Amager. Vi renovere også trappeopgange i valby. Ring på tlf. 28 30 78 50 eller kontakt os via mail kontakt@malerstaubo.dk – vi glæder os til at høre fra dig.