Maling af trappeopgang Frederiksberg

Malerfirma Staubo er din lokale samarbejdspartner på Frederiksberg, når det kommer til maling og renovation af trappeopgange, hovedtrapper og/eller køkkentrapper. Gennem mange år i branchen har vi opbygget erfaring og knowhow, der sikrer et stilrent resultat hver gang.

Selvom de fleste ikke tænker over det, er trappeopgangen det første, du ser, når du kommer hjem fra arbejde, og det første dine gæster ser, når de besøger dig på Frederiksberg. Når du indgår et samarbejde med os, sikrer vi, at du får en sikker trappeopgang og et æstetisk udtryk, der holder i mange år frem.

Alt fra maling til totalrenovation af trappeopgange på Frederiksberg

Hos Malerfirma Staubo ApS har vi over 20 faglærte malere ansat, som vi løbende holder opdaterede og udfordrede med kurser og efteruddannelser. Det sikrer en højere kvalitet i arbejdet og en faglig stolthed, vi ved, du kommer til at mærke, når vi maler for dig på Frederiksberg.

Hvis du står overfor en renovering af din trappeopgang, køkkentrappe eller trapper på Frederiksberg, kan vi sagtens stå i spidsen for entreprisen. Gennem årene har vi etableret et stærkt netværk fra forskellige håndværksgrupper, der gør os i stand til at stå i spidsen og lede enhver entreprise for dig på Frederiksberg. Vi kender hinanden godt og kan derfor med sikkerhed sige, at vores første tilbud og tidsplan holder – ingen ubehagelige ekstraregninger eller forsinkelser, når du gør forretninger med os.

Få et uforpligtende tilbud hos Staubo
Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på maling og renovation af din hovedtrappe, maling trappeopgang København og/eller køkkentrappe på Frederiksberg. Ring på tlf. 28 30 78 50 eller kontakt os via mail kontakt@malerstaubo.dk.