Maling af trappeopgang Hellerup

De færreste tænker over det, men trappeopgangen er noget af det første dine gæster ser, når de besøger dig i Hellerup. Alligevel får trappeopgange mange steder lov til at forfalde, fordi det ikke prioriteres i husholdningen. Ofte kan de endda være decideret farlige.

Uanset, om din trappeopgang bare trænger til forskønnende maling eller har brug for en gennemgribende renovation, så er vi hos maler Staubo  din lokale samarbejdspartner i Hellerup. Vi garanterer levering til tiden og kvalitetsbevidst maling og rådgivning til de bedste priser.

Malerarbejde du kan stole på

Hos Staubo ApS har vi over 20 fastansatte faglærte malere, der alle er ansat på overenskomst og løbende bliver sendt på efteruddannelser og kurser. Det sikrer både den høje faglighed, men også stoltheden for håndværket, der kommer til udtryk, når vi maler trappeopgang for dig i Hellerup. Vi har med andre ord fokus på detaljerne og forarbejdet, der sikrer, at din trappeopgang også er smuk om 10, 15 og 20 år.

Som autoriseret malermester og medlem af Danske Malermestre er du garanteret en bæredygtig og ansvarlig samarbejdspartner, når du gør forretninger med os. Vi benytter for eksempel kun produkter, der er svane- og miljømærkede samt allergivenlige, og vi kommer gerne med rådgivning og forslag til energibesparende initiativer i din trappeopgang i Hellerup.

Få et uforpligtende tilbud på dit Maling af trappeopgang Hellerup
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maling og renovation af din hovedtrappe, trappeopgang og/eller køkkentrappe i Hellerup. Vi maler og renovere også trappeopgange i Valby. Ring på tlf. 28 30 78 50 eller kontakt os via mail kontakt@malerstaubo.dk.