Maling af trappeopgang – København

Maler Staubo er din lokale autoriserede malermester i København og eksperter i trappeopgange med over 200 renovationer på bagen. Vores flere end 20 faguddannede malersvende står klar til at hjælpe dig igennem hele din trappeopgangsentreprise fra indledende rådgivning og materialevalg til sidste finish.

Renovering af trappeopgang du kan stole på i København

Mange trappeopgange i København forfalder og bliver grimme og mindre sikre. Det skal der gøres noget ved, før nogle kommer til skade.

Hos Staubo rykker vi derfor altid hurtigt ud, når du har brug for hjælp og altid til gode priser, uanset om du har brug for almindelig Maling af trappeopgang – Malerfirma Staubo eller en gennemgribende totalrenovation. Alle maleropgaver udføres med professionalitet og faglig stolthed, og vi bruger kun produkter med svane- og miljømærke.

Lad trygt os stå i spidsen for entreprisen

Hos Staubo ApS har vi et stort netværk af kontakter indenfor mange håndværksgrene, og vi har gennem årene stået i spidsen for mange trappeopgangsrenovationer. Vores store knowhow på området betyder, at vi altid kan give en pris og en tidsplan, der holder.

I rådgivningsfasen sørger vi naturligvis for at sætte dig ind i dine muligheder, så du får mest muligt for pengene. Vi er blandt andet en af ganske få virksomheder i Danmark, der er certificerede til at opsætte Rockfon Mono Akustik plader. Det er et revolutionerende produkt, der øger lysindfaldet og forbedrer akustikken i din trappeopgang i København.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Vi giver et uforpligtende tilbud på maling og renovation af din trappeopgang og/eller køkkentrappe i København. Ring på tlf. 28 30 78 50 eller kontakt os via mail kontakt@malerstaubo.dk.