Maling af trappeopgang

Trappeopgangen er noget af det første, gæsterne ser, når de besøger dit hjem. Mange steder får trapper og trappeopgange desværre lov til at forfalde. Både fordi de udsættes for et stort slid i det daglige, men også fordi de, desværre, nedprioriteres i budgettet. Slidt træværk og loft kan imidlertid udgøre en stor sikkerhedsrisiko, ligesom forskønnelse af en trappeopgang, en køkkentrappe eller en/flere trappe(r) kan forbedre ejendommens æstetik og værdi. Derfor er maling og renovation af trapper og trappeopgange altid en god investering.

Hos Malerfirma Staubo er vi specialister i renovation og maling af trappeopgange. Vi har mangeårig erfaring med alt lige fra simpel maling til totalrenoveringer for både private, erhvervsdrivende og bolig- og ejerforeninger. Vi garanterer solidt håndværk og flot finish uanset størrelsen på din maleropgave ring til os for et uforpligtende tilbud.

Vi udfører bl.a.:

  • Rådgivning om materialer og farvevalg
  • Afrensning af kridt på overflader
  • Spartling af overflader
  • Maling af lofter og vægge
  • Maling af balustre, vanger samt stødtrin
  • Opsætning af tapeter, glasvæv samt glasfilt
  • Slibning af træværk.
  • Lakering af trægulve eller nyt linoleum på trapper
  • Stillads
  • Komplet renovering og maling af trappeopgang

Derudover er vi specialister i maling og renovering af bevaringsværdige vinduer og facader kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Maling af trappeopgang

Større trappeopgangs entreprise? Intet problem

I forbindelse med totalrenovering eller maling af trappeopgang eller køkkentrappe kan du trygt lade os stå i spidsen for entreprisen. Vi samarbejder tæt med nøje udvalgte murer-, tømrer-, elektriker-, stillads- og gulvfirmaer, hvilket betyder, at vi hurtigt kan lave et tilbud og en tidsramme til dit projekt, der er fair, gennemarbejdet og – vigtigst af alt – til at stole på. Der er med andre ord ingen ubehagelige forsinkelser eller ekstraregninger, når du sætter os i spidsen for din entreprise.

Renovation af trappeopgang

Som del af en eventuel entreprise om totalrenovation af trappeopgangen(e) kan vi desuden, som en af få certificerede virksomheder i Danmark, installere Rockfon Mono Akustik plader i trappeopgangsloftet. Pladerne optimerer akustikken og den naturlige lysudnyttelse i din trappeopgang uden at gå på kompromis med æstetikken. I modsætning til lignende produkter på markedet ligner Rockfon Mono Akustik plader et almindeligt, glat, hvidmalet loft, selvom det har de bedste akustiske kvaliteter. Den slags optimeringer diskuterer vi naturligvis med dig, inden påbegyndelse af arbejdet, så du får mulighed for at vælge det helt rette til dine behov.

Få en trappeopgang, der også er smuk om 10 og 20 år

Malerarbejdet bliver tit, fejlagtigt, betragtet som noget enhver med en pensel og en spand maling kan give sig i kast med. Men det er synd og skam, for malingen er det, man ser og lægger mærke til, når man træder ind i et hjem eller en trappeopgang. Det er frugten af alt det hårde arbejde, der ellers er lagt i byggeprojektet og fortjener derfor et professionelt aftryk.

Det professionelle aftryk får du hos Staubo ApS. Vi garanterer solidt forarbejde, smuk udførsel og resultater, der med garanti også er flotte om 10 år. Fagligheden blandt vores malere er helt i top med relevante efteruddannelser og kurser, og vi bruger kun kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter med svane- og miljømærke. Det er din garanti for høj faglighed og miljørigtighed, når du vælger os til at male din trappeopgang København, køkkentrappe eller trapper generelt.

Malerarbejde du kan stole på

Alle vores 20 malere er ansat på de bedste vilkår, ikke bare fordi de har den sans for æstetik og kvalitet, vi associerer os med i firmaet, men i mindst lige så høj grad på grund af deres stor erfaring, udstråling og hjælpsomhed overfor kunder og kollegaer. Kundeservice betyder nemlig alt for os hos Staubo ApS, og det kommer til udtryk i punktligt arbejde til aftalt pris, når vi maler og renoverer trapper og trappeopgange for vores kunder. Derudover bruger vi gerne lang tid på at diskutere og rådgive materiale- og farvevalg med dig, så vi på den måde kan garantere, at du får mest for pengene.

Ved mindre maleropgaver, for eksempel simpel Maling af trappeopgang, er det fast firmapolitik, at den samme medarbejder står for både kontakt og udførsel. På den måde går der ikke noget tabt i en mundtlig overlevering, og det sikrer en tryg og professionel proces så du er velkommen til at kontakte os indelig for et uforpligtende tilbud.

Skulle du, mod forventning, opleve fejl og mangler i vores maling af trappeopgang, sørger vi naturligvis for at udbedre fejlene hurtigst muligt. Men skulle der af en eller anden grund opstå en konflikt imellem os, hvad vi aldrig har oplevet, er vi del af Danske Malermestres garantiordning. Det betyder, at du godtgøres for mangler i vores arbejde for op til 100.000 kr.

Kontakt Malerfirmaet Staubo

Du er velkommen til at kontakte en faglært malermester og få en uforpligtende tilbud, på maling af trappeopgang og køkkentrapper. Ring på tlf. 28 30 78 50 eller kontakt os via mail kontakt@malerstaubo.dk – vi glæder os til at høre fra dig.

Usually courses are fairly cheap and many https://lawessaywritingservice.org/ students will reach a certain point in their academic profession where they will need to write a number of essays for a variety of classes.