Om os

Marianne

mh@malerstaubo.dk

Direktør

Christian

ch@malerstaubo.dk

Malermester / Ejer

Frederik

frl@malerstaubo.dk

Entreprisechef

Lars

lr@malerstaubo.dk

Konduktør

Laura

lsl@malerstaubo.dk

Regnskab & Administration

Hvem er Christian og Marianne:

Malerfirmaet Staubo ejes af Christian Staubo Hansen og Marianne Hansen. Vi er begge uddannede malersvende og sætter en stor ære i vores fag. Vi valgte i 2018 at slå vores to malerfirmaer sammen, fordi vi kunne se at vi har samme høje forventninger til kunder og personaleledelse og samme passion for at drive virksomhed.

Med fusionen har vi øget vores kapacitet – både på mandskab, materiel og biler, og vi kan i dag varetage alle typer maleropgaver; fra små private kunder, til større renoverings- og nybygsager.

Christian var malersvend i 10 år, inden han i 2006 besluttede at starte eget malerfirma sammen med en kollega. I 2012 startede han op helt for sig selv med Malerfirmaet Staubo. Firmaet voksede hurtigt og fik en stabil kundekreds.

Marianne valgte en mere utraditionel vej. Efter endt maleruddannelse læste hun videre på universitetet og afsluttede med en Kandidat i Social videnskab. Malerfaget havde dog aldrig sluppet sit tag i hende, og i 2013 startede hun derfor et malerfirma sammen med sin far, som ellers havde levet mange år som kunstmaler. Det blev til Malerfirmaet Marianne og Far.

Vi deltager begge to aktivt i Københavns Malerlaugs Repræsentantskab, hvor vi forsøger at tage vare om det traditionsrige malerlaug. Og ikke mindst forsøger vi at gøre vores til, at unge mennesker også i fremtiden vil søge malerfaget og alle de muligheder det giver at få en håndværksuddannelse. At uddanne nye dygtige malere har altid været malermestrenes ansvar. Vi har derfor valgt altid at have mindst én lærling pr 5 malersvende.

Vi forsøger så ofte som muligt at repræsentere vores fag på fx erhvervsbesøg på folkeskoler. Dermed håber vi at gøre både lærere og elevere klogere på hvad det vil sige at være maler og håndværker i dag, og inspirere unge til at vælge en maleruddannelse.

Marianne er desuden medvirkende i bogen Håndværk af Rigetta Klint, som udkom i 2018. En bog som gennem smukke billeder og inspirerende fortællinger beskriver og hylder en lang række vidt forskellige håndværksfag. Se bogen her: Slow Fashion House